Kosovo

Doneer voedselpakketten

Help mee en doneer één of meerdere pakketten ter waarde van 25 euro.
Dit is -ANBI verantwoord- en kan via een eenmalig betaalverzoek, via automatisch incasso of handmatig naar rekeningnummer: NL26RABO0382492315 tnv Hervormde Gemeente Renswoude. Hartelijk dank voor je steun!

Wordt donateur Steun eenmalig

 

Over de voedselpakketten

In Kosovo is er sinds de Corona-uitbraak een voedseltekort bij een groot aantal arme gezinnen. Veel mensen zijn dagloners en hebben in deze periode dus bijna geen inkomen meer. Vooral in de wintermaanden is extra hulp hard nodig. Vanuit de Hervormde Gemeente te Renswoude ondersteunen we al een aantal gezinnen. Voor maar €25 kunnen we een gezin twee weken van voedsel voorzien.
 

Over Hoofd, Hart en Handen

Vanuit de Hervormde gemeente van Renswoude is het initiatief ontstaan het programma Way of Hope in Kosovo te ondersteunen. Dit programma heeft als doel mensen in dit gebied in aanraking te brengen met de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Door ons te verbinden aan de gemeente in Kosovo, ondersteunen we het werk van evangelist Loli. We doen dit in samenwerking met de gemeente Ochten.

De ondersteuning is tweeledig.
Allereerst door elkaar te bemoedigen en een persoonlijke band op te bouwen. Dit doen we oa door belangrijke gebeurtenissen met elkaar te delen, voor elkaar te bidden en elkaar te bezoeken. Oa door een georganiseerde jongerenreis naar Kosovo.
Daarnaast is financiële steun nodig. Wij ondersteunen diverse projecten zoals de bijbelschool voor jongeren. Daarnaast steunen wij regelmatig arme gezinnen in regio door middel van voedselpakketten.

De inkomsten komen voort uit een tweetal collectes per jaar en een jaarlijkse actie. Om continuïteit te waarborgen zijn wij op zoek naar donateurs.
Volg ons op Facebook voor meer informatie en recente updates van de projecten of mail naar