Bazaar

Openingstijden

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november zal de jaarlijkse bazaar van de Hervormde Gemeente van Renswoude in gebouw Rehoboth & de kringloopwinkel plaatsvinden. Zoals gewoonlijk komen alle opbrengsten ten goede aan het onderhoud van de Koepelkerk te Renswoude.

Als specialiteit hebben we dit jaar zowel ‘heel Renswoude bakt’ als een food court!
Ook voor de jeugd zijn er veel nieuwe activiteiten!

In voorbereiding op de bazaar zal op woensdag 30 oktober de oliebollenverkoop weer van start gaan.
De bazaar is vrijdagavond van 19:00 tot 21:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Aansluitend kunt u blijven eten, met om 19:00 uur de dienstenveiling waarna we afsluiten met de verloting (hoofdprijs: elektrische fiets).
Openingstijden van de kringloopwinkel zijn: Vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Zorg dat u de volgende tijden in uw agenda heeft staan!

Verkoop Artikelen
Rehoboth Kringloopwinkel
vr 1 nov 19.00 – 21.30 10.00 – 21.00
za 2 nov 10.00 – 19.00 10.00 – 16.00
Aanraders
Tijdstip Activiteit
za 2 nov 10.00 – 13.00 Ballonvouwen
10.00 – 14.00 Kerk beklimmen
14.00 – 17.00 Glittertattoos
14.00 – 15.00 Rondleidingen Kerk
15.00 – 19.30 Food Court *
17.00 – 18.30 Gezamenlijke maaltijd *
19.00 – 20.00 Dienstenveiling
20.00 – 20.30 Grote verloting

*Blijft u zaterdag 2 nov ook eten? -> Meld u hier aan!

Dienstenveiling

Zaterdagavond 2 november om 19.00 uur zal de jaarlijkse bazaar weer afgesloten worden met de dienstenveiling in Rehoboth!

Ook dit jaar hebben we weer een mooie lijst van producten & diensten waar voor iedereen wel iets naar keuze tussen zit. Kunt u hulp gebruiken in uw huishouding, in de tuin, in de keuken of in de garage? Of liever een avondje, dagje of week ertussenuit? Het is allemaal mogelijk!

Net zoals de andere opbrengsten van de bazaar komt ook de opbrengst van de dienstenveiling ten goede aan het onderhoud van onze koepelkerk.

Wilt u nog een dienst aanbieden? Laat het ons weten; dan voegen we hem zo snel mogelijk toe!

Overzicht Diensten – per opbod

Onderstaande producten en diensten zullen per opbod geveild worden. Indien u al eerder een bod wilt uitbrengen omdat u bijvoorbeeld niet aanwezig kunt zijn, kunt u dit doen via bazaarrenswoude@hotmail.com of 0612608593

Avond Oppassen – Anne Molenaar -> plaats uw bod

Avondje Bowlen – Kees & Chantal, William & Mariska -> plaats uw bod

Binnenschilderwerk – Hage Nap -> plaats uw bod

Diervoeding naar keuze – EJ Bos -> plaats uw bod

Haardhout eik – Arie Schimmel -> plaats uw bod

Haardhout gemengd – Arie Schimmel -> plaats uw bod

Huisje aan het water in Medemblik – Nel Hazeleger -> plaats uw bod

Kinderbueno monchoutaart – Rianne Ruitenbeek -> plaats uw bod

Nostalgische Lego-avond – Erik Bijl -> plaats uw bod

Panklaar gemaakte ree (7kg) – Michiel van Veldhuisen -> plaats uw bod

Pannenkoekenbuffet – Fam Ruitenbeek -> plaats uw bod

Professionele poetsbeurt – Willem van Vlastuin -> plaats uw bod

Schoonheidsbehandeling – Christina Moesbergen -> plaats uw bod

Tour du Dick – Dick van Garderen -> plaats uw bod

Overzicht inschrijvingen

Inschrijven voor onderstaande gelegenheden kunt u nu al doen via bazaarrenswoude@hotmail.com!

27 jun: Middag Waterskien – Dirk Verbeek -> meld u aan

14 dec: Mountainbike Toertocht – Wim Verbeek -> meld u aan

23 nov: Paintballen – Rene van Ekris -> meld u aan

25 mei: Pitch&Putt in Papendal – Alfred Daudey -> meld u aan

21 feb: Renswouwse Vrouwenbingo – Marjanne van Donselaar, Jantine van den Heuvel, Tineke van Beek & Anita Wolswinkel -> meld u aan

22 nov: Restaurant de Lantaarn – Anton van Rinsum -> meld u aan

30 mei: Rondje Liniepontje – Frank & Greet van Rijk -> meld u aan

12 dec: Rondleiding Falk – Jasper van de Brink -> meld u aan

23 jan: Rondleiding JvZ Staalservice – Alfred Daudey -> meld u aan

apr 2020: Spareribs eten – Evert-Jan Hooijer -> meld u aan

29 mei: Vrijdag Steurvissen – Jan Tollenaar -> meld u aan

7 feb: Winters Buffet – Hennie Verbeek & Cootje van Veldhuisen -> meld u aan

16 mei: Wollies fietstocht – Ita Wolswinkel -> meld u aan

Diensten - Hoe werkt het?

De dienstenveiling gaat als volgt: gemeenteleden bieden een dienst aan. Afhankelijke van de exclusiviteit wordt deze per opbod of inschrijving verkocht. Koper en verkoper stemmen samen een datum af waarop de aangeboden dienst gebruikt kan worden. Bij een inschrijving waar men meerdere deelnemers tegelijkertijd heeft is het belangrijk om de datum vooraf vast te stellen, zodat men gericht voor deze datum kan inschrijven. De koper betaalt de dienst meteen na veiling aan de veilingmeester. De betaling komt ten goede aan het onderhoud van de koepelkerk.

Nog enkele aanvullende opmerkingen over het verdere verloop:

• Nadat de inschrijving voor het leveren van diensten is afgerond zal de definitieve lijst bekend gemaakt worden op de website. Kijk hier alvast op welke dienst u wilt bieden.
  • De gekochte dienst dient aan de veilingmeester te worden betaald.
  • Binnen 3 maanden dient u als aanbieder zelf contact op te nemen met de koper van het aangeboden product of de aangeboden dienst. Dit is de reden dat de telefoonnummers van de aanbieders op definitieve veilinglijst vermeld zijn.
  • Mocht u op 2 november niet aanwezig kunnen zijn en wilt u toch bieden op een dienst, dan kan dit telefonisch (06-51970068), via de site of mail direct naar bazaarrenswoude@hotmail.com. Met uw bod wordt de verkoop gestart, als niemand hoger biedt bent u koper.

Vrijwilligers gezocht!

Er zijn al veel vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Maar ook dit jaar zoeken we weer nieuwe vrijwilligers! Zo zoeken we nog mensen die:

• een of meerdere taarten of cakes willen bakken en bij Rehoboth afgeven.
  • willen helpen met het verkopen van oliebollen op 30 okt van 13u – 18u

Mocht u ook graag mee willen helpen, dan kunt u zich opgeven via 06-51970068 of bazaarrenswoude@hotmail.com