Bazaar

Vrijwilligers gezocht!

Er zijn al veel vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Maar ook dit jaar zoeken we weer nieuwe vrijwilligers! Zo zoeken we nog mensen die:

• loten (boekje a 50x€1) willen verkopen in hun familie / straat
  • een of meerdere taarten willen bakken.
  • willen helpen met het verkopen van oliebollen op 31 okt van 13u – 18u

Mocht u ook graag mee willen helpen, dan kunt u zich opgeven via 06-51970068 of bazaarrenswoude@hotmail.com

Dienstenveiling

Zaterdagavond 3 november om 19.00 uur zal de jaarlijkse bazaar weer afgesloten worden met de dienstenveiling in Rehoboth!

Ook dit jaar hebben we weer een mooie lijst van producten & diensten waar voor iedereen wel iets naar keuze tussen zit. Kunt u hulp gebruiken in uw huishouding, in de tuin, in de keuken of in de garage? Of liever een avondje, dagje of week ertussenuit? Het is allemaal mogelijk!

Net zoals de andere opbrengsten van de bazaar komt ook de opbrengst van de dienstenveiling ten goede aan het onderhoud van onze koepelkerk.

Wilt u nog een dienst aanbieden? Laat het ons weten; dan voegen we hem zo snel mogelijk toe!

Hoe werkt het?

De dienstenveiling gaat als volgt: gemeenteleden bieden een dienst aan. Afhankelijke van de exclusiviteit wordt deze per opbod of inschrijving verkocht. Koper en verkoper stemmen samen een datum af waarop de aangeboden dienst gebruikt kan worden. Bij een inschrijving waar men meerdere deelnemers tegelijkertijd heeft is het belangrijk om de datum vooraf vast te stellen, zodat men gericht voor deze datum kan inschrijven. De koper betaalt de dienst meteen na veiling aan de veilingmeester. De betaling komt ten goede aan het onderhoud van de koepelkerk.

Nog enkele aanvullende opmerkingen over het verdere verloop:

• Nadat de inschrijving voor het leveren van diensten is afgerond zal de definitieve lijst bekend gemaakt worden op de website. Kijk hier alvast op welke dienst u wilt bieden.
  • De gekochte dienst dient aan de veilingmeester te worden betaald.
  • Binnen 3 maanden dient u als aanbieder zelf contact op te nemen met de koper van het aangeboden product of de aangeboden dienst. Dit is de reden dat de telefoonnummers van de aanbieders op definitieve veilinglijst vermeld zijn.
  • Mocht u op 3 november niet aanwezig kunnen zijn en wilt u toch bieden op een dienst, dan kan dit telefonisch (06-51970068), via de site of mail direct naar bazaarrenswoude@hotmail.com. Met uw bod wordt de verkoop gestart, als niemand hoger biedt bent u koper.

Diensten - per opbod

Onderstaande producten en diensten zullen per opbod geveild worden. Indien u al eerder een bod wilt uitbrengen omdat u bijvoorbeeld niet aanwezig kunt zijn, kunt u dit doen via bazaarrenswoude@hotmail.com

Mee op de vrachtwagen (voorbeeld 2017) – Dick van Garderen -> plaats uw bod

Diensten - inschrijving

Inschrijven voor onderstaande gelegenheden kunt u nu al doen via bazaarrenswoude@hotmail.com!

Restaurant de Lantaarn (voorbeeld 2017) – Anton van Rinsum -> meld u aan

Golfen in Papendal (voorbeeld 2017) – Alfred Daudey -> meld u aan

Zorg dat u de volgende tijden in uw agenda heeft staan!

Verkoop Artikelen
Rehoboth Kringloopwinkel
vr 2 nov 19.00 – 21.30 10.00 – 21.00
za 3 nov 10.00 – 16.00 10.00 – 15.00
Andere Activiteiten
Tijdstip Activiteit
za 3 nov 10.00 – 16.00 Kapsters
10.00 – 12.00 Kerk beklimmen
14.00 Kinderrondes Rad
17.00 – 18.30 Lopend Buffet*
19.00 – 20.30 Dienstenveiling
20.30-21.00 Grote verloting

*Blijft u zaterdag 3 nov ook eten (volwassenen €5.00, kinderen €2.50)?
Meld u hier aan!