VBW 2020 – aflevering 1

VBW 2020 – aflevering 2

VBW 2020 – aflevering 3

PowerPoint Quiz dag 3:
VBW 2020 Quiz DUIK ERIN

In de herfstvakantie wordt van maandag t/m woensdag de Vakantie Bijbel Week gehouden in gebouw Rehoboth. Ieder jaar werken we met een thema aangeleverd vanuit de HGJB. We vertellen de kinderen elke morgen een Bijbelverhaal, zingen veel liedjes en kijken naar sketches. De poppenkast blijft elk jaar favoriet. Ook maken de kinderen elke dag een knutselwerkje of doen een spel passend bij het thema. We vertellen over Jezus en Zijn liefde voor ons. Hij wil er zijn voor ons allemaal!

Ook aan de tieners wordt gedacht, voor hen is er de TienerTour. Zij krijgen voorafgaand aan de TienerTourdagen al leuke opdrachten via Facebook of een app en komen twee avonden en woensdagmiddag bij elkaar. Ze doen toffe spellen, zingen samen en krijgen uitdagende vragen en komen zo met elkaar en de leiding in gesprek rondom de Bijbel.

De kinderen (groep 1 t/m 6) zijn maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen welkom van 9.30-11.30 uur, de tieners (groep 7, 8 en voortgezet onderwijs) op maandag- en dinsdagavond van 19.00-21.15 uur en woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

Op woensdagavond hebben we om 19.00 uur een gezamenlijke ‘terugkijkavond’ met een leuk programma waarin alle kinderen en tieners hun familie en belangstellenden laten kennismaken met het thema, de door hen geleerde liedjes en gemaakte knutselwerkjes.

De zondag erna is er een afsluitdienst, waarin het VBW thema centraal staat. Hiervoor worden alle kinderen en hun familie en belangstellenden uitgenodigd.

Elk jaar weer kunnen we niet zonder de hulp van vele vrijwilligers, dus wilt u/ jij een ochtend, middag of avond komen helpen? Geef je dan op via het aanmeldformulier op de website of neem contact op met Jolanda van den Brandhof, 06-20659660.