Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bazaar 2.0

28 oktober van 15:00 tot 22:00

De laatste week van oktober, van maandag 24 oktober t/m zaterdag 29 oktober, is weer Bazaarweek! Dit jaar ziet de Bazaar er echter volledig anders uit dan voorgaande jaren.

Voor mooie en verrassende tweedehands artikelen kunt u tijdens de reguliere openingstijden terecht in de kringloopwinkel (Molenstraat 17A). Op woensdag worden er oliebollen verkocht op het Dorpsplein bij de Coop.

Op de vrijdag en zaterdag is ook gebouw Rehoboth (Taets van Amerongenweg 80) geopend. Hier vindt u onder andere een bloemenatelier, het rad van fortuin en een sjoelcompetitie. Ook zijn hier de taarten te koop die de deelnemers aan Heel Renswoude Bakt hebben gemaakt en bent u voor wat lekkers van harte welkom bij het foodcourt.

Op zaterdag zijn er bovendien extra activiteiten voor de kinderen, waaronder een springkussen. Daarnaast start zaterdagavond om 19:00 uur de trekking van de lotenverkoop en de dienstenveiling.

Gebouw Rehoboth is op vrijdag 28 oktober open tussen 15.00 – 22.00 uur en op zaterdag 29 oktober van 10.00 – 19.00 uur, met aansluitend de trekking van de lotenverkoop en de dienstenveiling.

De opbrengst van de Bazaar komt zoals gewoonlijk ten goede aan het onderhoud van de Koepelkerk. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger om te helpen tijdens de Bazaar? Of wilt u een dienst aanbieden voor de dienstenveiling? Mail dan naar .

Navigatie