Voor onze jeugd

Thuis Pasen vieren | Nieuws, Inspiratie en Meer | HGJB-nieuwsbrief
Pasen thuis vieren

28-maart-2020 07:30uur
Kerkkids voor de kinderen van de zondagsschool (alle kinderen welkom!)

Voor alle jongens en meisjes die normaal op zondag naar de zondagsschool konden gaan, hebben we een nieuwe vorm bedacht om toch samen in contact te kunnen zijn. Op zaterdagochtend om 10.30 uur kunnen jullie met de mobiel, laptop of tablet aanschuiven bij Kerkkids. We willen dan een stukje uit de Bijbel lezen, samen zingen en bidden. Als je mee wilt doen, dan kan je een bericht sturen naar en zorgt Jan van de Heetkamp ervoor dat je zaterdag kunt aansluiten via ZOOM. Ongeveer 20 minuten voordat wij gaan beginnen krijg je een e-mail van Jan met daarin een link om in te loggen. Kijk je mee via de telefoon of tablet -> installeer dan vast de zoom cloud meeting app. Via de laptop kun je via de link een bestand downloaden en je kunt meekijken. Juf Anne is er ook bij. Wil je wat vertellen aan ons of de andere kinderen, het is allemaal mogelijk zaterdag. Er staat boven kinderen van de zondagsschool maar ook andere kinderen vanuit de gemeente mogen meekijken….. De link mag je iedere zaterdag ook doorsturen naar vrienden/vriendinnetjes.

Als het goed is gegaan, dan willen we dit elke week in de corona-tijd blijven organiseren. We hopen zaterdag veel kinderen te zien!

Het zou mooi zijn als kinderen uit Renswoude met elkaar ervoor zorgen dat er af en toe een mooie kaart/kleurplaat bij een oudere/zieke op de deurmat valt.

Zet je naam en telefoonnummer eventueel op de kaart of kleurplaat en deze kun je inleveren bij Louise van Rinsum, Plantanenlaan 27 in Renswoude (in de brievenbus doen). Via de dames van de HVD zal de bezorging plaatsvinden.

Groet,

Anne Molenaar & Jan van de Heetkamp
Hervormde Kerk Renswoude

21-maart-2020