Mededelingen – Kerkenraad

Over de mededelingen

Hieronder vindt u alle berichtgeving over kerkdiensten en kerkelijke bijeenkomsten in verband met het coronavirus. Omdat de ontwikkelingen rond de verspreiding zich van dag tot dag ontwikkelen kan voor volgende week een andere keuze worden gemaakt. Houd deze pagina dus in de gaten voor de meest actuele situatie.

Scriba H.H. Kieskamp, namens het moderamen en de kerkenraad.

5 oktober 2020 - Berichtgeving 4

Berichtgeving 4 over kerkdiensten en kerkelijke bijeenkomsten in verband met het coronavirus
De overheid heeft zojuist (5-okt) extra beperkingen afgekondigd voor de kerken waardoor we ook beperkt worden tot 30 en het (mee-)zingen wordt sterk afgeraden. Met directe ingang !

16 mei 2020 - Berichtgeving 3

Berichtgeving 3 over kerkdiensten en kerkelijke bijeenkomsten in verband met het coronavirus

26 maart 2020 - Berichtgeving 2

Berichtgeving 2 over kerkdiensten en kerkelijke bijeenkomsten in verband met het coronavirus